Információ az ECKANKAR-könyvekről

 

Jelenleg négy magyar nyelvű könyvünk van. Harold Klemp-től Ősi bölcsesség a mának, A spirituális álmodás művészete, Az élet egy céltalan bolyongás? és Paul Twitchell-től Idegen a folyónál. További Eckankar-kiadványok fordításán is dolgozunk.   Új CD-nk is van, rajta a HU-ének. A HU Istennek egy ősi neve, és éneklése felemel bennünket spirituálisan.

Minden könyv és a CD a kapcsolat velünk-oldalon megadott telefonszámok vagy e-mailen keresztül megrendelhető.

Minden tagunk megkapja az angol nyelvű Mystic World-nek a fordítását (Sri Harold Klemp cikkei) és azoknak a tanfolyamoknak a fordítását, amelyekre jogosult. A tagok minden hónapban egyszer összejönnek, a tanfolyam anyagának megbeszélésére.
További információért az Eckankar Magyarország-ról lépj kapcsolatba velünk.


Könyvek és információ:

Letölthető magyar nyelven erről az oldalról: ECKANKAR - ősi bölcsesség a mának és az Élet egy céltalan bolyongás?
Más könyvek angolul, franciául németül és spanyolul itt.


ECKANKAR – Ősi bölcsesség a mának, megtanulhatod, 

hogyan segítenek az előző életek, álmok és Lélekutazás megtalálni Istent.
    ECKANKAR – Ősi bölcsesség a mának:

    Mi az ECKANKAR ?
    Lélekutazás
    Álmok
    Karma
    Reinkarnáció
    Az ECK Isteni világai
    Szeretet
    ECK-Vidya
    Problémamegoldás
    Beavatás
    Az ECK-Mesterek
    A Lélek színdarabja

Isten Hangja ma hozzánk szól. És nem kell profétának vagy szentnek lenned, hogy meghalld. Te is egyike vagy a millióknak, akikhez Isten szólt egy mély spirituális élményen keresztül?
E könyv olvasása után életlátásod új perspektívába emelkedik. Az Eckankar időtlen bölcsessége segíthet, hogy megértsd magad, mint Lelket, mint határtalan, spirituális lényt. Próbáld ki az egyszerű spirituális gyakorlatokat, amelyek segítenek kapcsolatba lépned Isten Fényével és Hangjával, egy gazdagabb és boldogabb élet érdekében.

Itt találod az ECKANKAR – ősi bölcsesség a mának pdf-fájlt, ami 39 MB, tehát lehet, hogy kicsit várnod kell, míg az egész fájlt letöltötted.


Az élet céltalan bolyongás?
Az élet céltalan bolyongás?

Gyakran a legnagyobb szkeptikusok és kételkedők jutnak a legmesszebre az Istenhez vezető ösvényen. Valaki kérdezhetné. "Van remény a számomra? Nem veszem be ezt az Isten-dolgot." Semmi probléma, ne siesd el a dolgot, minden keresőnek a saját sebességével kell haladnia. Azonban adhatok neked egy igazságot, a HU szót, és spirituális gyakorlatokat, hogy megtalálhasd Istent. Mégis, a siker rajtad múlik. Van pár perced naponta, hogy megnyisd a szívedet a Szent Szellemnek? Hogy a spirituális gyakorlatokat szeretettel és szenvedéllyel végezd? Hogy elmédet és szívedet teljesen átadd egy pár percre egy ilyen önfegyelemnek? Ha a válasz igen, biztosan fogsz előrehaladni a titkos élettörvények kutatásában. A ma misztériumai holnapra megszűnnek misztériumoknak lenni.
-Harold KlempItt letöltheted az Az élet céltalan bolyongás? pdf-fájlt


A spirituális álmodás művészeteA spirituális álmodás művészete
Harold Klemp

Az álmodás művészet.

Az életed festővászon. Te vagy a művész. Fess egy sokkal elégedettebb életet magadnak Harold Klemp kipróbált technikáit használva A spirituális álmodás művészete című könyvből. Az álmaid jelentik a titkot egy mestermű létrehozásához.

Megtanulni, hogy láss és használd az álmaidból kapott bölcsességet, művészet. A nagy francia reneszánsz gondolkodó, Montaigne írta, "Az álmok hűséges tolmácsolói hajlamainknak; de művészetet igényel kiválogatni és megérteni őket."

Az álmokat századokon át magasra értékelték. Olyan próféták, mint Mózes és álomfejtők, mint József, nemzetek sorsát tartották kezükben. Azt tartják, hogy Salamon azt mondta, nincs új a nap alatt. Harold Klemp megmutatja nekünk, hogy van valami a napon túl.

A spirituális álmokat elhelyezi az őket megillető helyre, az álmok témakörének központjába. Megmutatja, hogyan fedezd fel álmaid spirituális aranyát. Az álmaid valóságosak. Tanuld meg, hogy az álmok segíthetnek betekintést nyerni múltba és jövőbe, megnövelni bizalmadat, meggyógyítani önmagadat spirituálisan, döntéseket hozni karrieredről és gazdasági helyzetedről. Tedd ezt egy egyedi nézőpontból: vedd észre álmaid spirituális természetét. Teremtsd meg mesterművedet!


Elképzelt adomány ajánlat: 2500 Ft + postaköltség


Idegen a Folyónál, elnyerheted Isten, az isteni szeretet, szabadság és életed célja megértésének egy magasabb szintjét.Idegen a folyónál
Paul Twitchell

Egy felbecsülhetetlen könyv Isten titkos tudatáról.

Helyezkedj el  kedvenc karosszékedben és merülj el a szeretetnek egy új tudatában. Olyan kalandban lesz részed, melyhez hasonlót soha nem tapasztaltál. A szeretetnek egy élet minőségét fokozó, megváltoztató kalandja. A szeretet átélésének legmagasabb formája.
Az ’Idegen a folyónál’ segít neked az élet folyóján hajózni, más klasszikusok hagyományában, úgy mint Kahlil Gibran Prófétája, William Blake misztikus költészete és a bibliai Solomon dala. Kezdj el megtapasztalni egy új tudatállapotot, amikor önmagadat a Lélek szemszögéből, Isten szikrájának látod. Tanuld meg Isten szeretetét felismerni házastársaddal vagy szerelmeddel, barátaiddal és családoddal való kapcsolataid által.
Lelkesedni fogsz minden új fejezetért. A harmincnégy spirituális párbeszéd a nagy ECK-beavatott, Rebazar Tarzs és a Kereső között, szelíd bölcsességet tár fel és áthatja az szívedet.
Az ’Idegen a folyónál’ gyönyörű ritmusa felemel egy magasabb szintre Isten megértéséhez. El fogsz mélyedni a szeretet, szabadság, halál  és élet céljának titkaiban. Ez az erőteljes könyv segíteni fog felfedezni egy szeretetteljes életet és örökre megváltoztatja képedet önmagadról – mint halhatatlan Lélekről.


Elképzelt adomány ajánlat: 1200 Ft + postaköltség


 HU: A szeretet dala Istenhez HU: A szeretet dala Istenhez CD-én

A HU Isten ősi neve. A szeretet dala Istenhez. A HU éneklése közelebb hoz bennünket az Isteni Lényhez. Ez a célja. Azoknak való, akik vágynak a spirituális szeretetre, szabadságra, bölcsességre és igazságra.
Meghívunk egy egyszerű spirituális gyakorlat kipróbálására. Ez már sok különböző hitű embernek segített teljesebben megnyitni szívét Isten felemelő jelenlétére.
A gyakorlat elvégzéséhez helyezd kényelembe magad. Csukd be a szemed, és vegyél néhányszor mély lélegzetet. Majd könnyedén helyezd figyelmedet a belső vizuális képernyődre, amelyen éberálmok és képek jönnek feléd.
Csukott szemmel énekeld a HU-t (kiejtve hjú), mint a szeretetnek egy énekét. Sokféle mód van Isten szeretetének megtapasztalására. . Lehet, hogy béke, melegség és jólét érzetét kapod. Talán felismered az Isteni Szellem jelenlétét nagyszerűbb spirituális betekintések által a mindennapi életedbe. Ez a CD egy fontosabb Eckankar-szemináriumon tartott közös HU-éneklést ad vissza. Talán szeretnél együtt énekelni velük, vagy csak hallgatni őket egy csendes kontemplációban.

Amikor a HU-t énekled, Isten jelenlétét tapasztalod. Ez meghozza életed mélyebb megértését.

 

Hallgasd meg egy csoport ember HU éneklését.

Elképzelt adomány ajánlat: 1500 Ft + postaköltség


ECKANKAR Magyarországon  

Szerzői jog © 2014 ECKANKAR. Az összes jog fenntartva.