Információ az ECKANKAR-könyvekről

 

Jelenleg két magyar nyelvű könyvünk van. Harold Klemp-től "Ősi bölcsesség a mának" és Paul Twitchell-től "Idegen a folyónál". További Eckankar-kiadványok fordításán is dolgozunk.   Új CD-nk is van, rajta a HU-ének. A HU Istennek egy ősi neve, és éneklése felemel bennünket spirituálisan.

Minden könyv és a CD a kapcsolat velünk-oldalon leírt címnél vagy e-mail-en keresztül megrendelhető.

Minden tagunk megkapja az angol nyelvű kiadványoknak (köztük a negyedéves hírlapot, a Mystic Word-öt), a tanfolyamok leckéjének és az ECKANKAR hivatalos fő oldaláról (www.eckankar.org) a heti spirituális gyakorlatainak magyar nyelvű fordítását is. A tagoknak minden hónapban egyszer összejövetelük van, a tanfolyam anyagának megbeszélésére.
További információért az Eckankar Magyarország-ról lépj kapcsolatba velünk.


Könyvek és információ:

Letölthető:  angol, francia, német és spanyol nyelven. Itt találhatod.


ECKANKAR, Ősi bölcsesség a mának, megtanulhatod, 

hogyan segítenek az előző életek, álmok és Lélekutazás megtalálni Istent.
    ECKANKAR Ősi bölcsesség a mának:

    Mi az ECKANKAR ?
    Lélekutazás
    Álmok
    Karma
    Reinkarnáció
    Az ECK Isteni világai
    Szeretet
    ECK-Vidya
    Problémamegoldás
    Beavatás
    Az ECK-Mesterek
    A Lélek színdarabja

Isten Hangja ma hozzánk szól. És nem kell profétának vagy szentnek lenned, hogy meghalld. Te is egyike vagy a millióknak, akikhez Isten szólt egy mély spirituális élményen keresztül?
E könyv olvasása után életlátásod új perspektívába emelkedik. Az Eckankar időtlen bölcsessége segíthet, hogy megértsd magad, mint Lelket, mint határtalan, spirituális lényt. Próbáld ki az egyszerű spirituális gyakorlatokat, amelyek segítenek kapcsolatba lépned Isten Fényével és Hangjával, egy gazdagabb és boldogabb élet érdekében.

Itt találod az „ECKANKAR – ősi bölcsesség a mának“ pdf-fájlt, ami 39 MB, tehát lehet, hogy kicsit várnod kell, míg az egész fájlt letöltötted.


Idegen a Folyónál, elnyerheted Isten, az isteni szeretet, szabadság és életed célja megértésének egy magasabb szintjét.Idegen a folyónál
Paul Twitchell

Egy felbecsülhetetlen könyv Isten titkos tudatáról.

Helyezkedj el  kedvenc karosszékedben és merülj el a szeretetnek egy új tudatában. Olyan kalandban lesz részed, melyhez hasonlót soha nem tapasztaltál. A szeretetnek egy élet minőségét fokozó, megváltoztató kalandja. A szeretet átélésének legmagasabb formája.
Az ’Idegen a folyónál’ segít neked az élet folyóján hajózni, más klasszikusok hagyományában, úgy mint Kahlil Gibran Prófétája, William Blake misztikus költészete és a bibliai Solomon dala. Kezdj el megtapasztalni egy új tudatállapotot, amikor önmagadat a Lélek szemszögéből, Isten szikrájának látod. Tanuld meg Isten szeretetét felismerni házastársaddal vagy szerelmeddel, barátaiddal és családoddal való kapcsolataid által.
Lelkesedni fogsz minden új fejezetért. A harmincnégy spirituális párbeszéd a nagy ECK-beavatott, Rebazar Tarzs és a Kereső között, szelíd bölcsességet tár fel és áthatja az szívedet.
Az ’Idegen a folyónál’ gyönyörű ritmusa felemel egy magasabb szintre Isten megértéséhez. El fogsz mélyedni a szeretet, szabadság, halál  és élet céljának titkaiban. Ez az erőteljes könyv segíteni fog felfedezni egy szeretetteljes életet és örökre megváltoztatja képedet önmagadról – mint halhatatlan Lélekről.


 HU: A szeretet dala Istenhez HU: A szeretet dala Istenhez CD-én

A HU Isten ősi neve. A szeretet dala Istenhez. A HU éneklése közelebb hoz bennünket az Isteni Lényhez. Ez a célja. Azoknak való, akik vágynak a spirituális szeretetre, szabadságra, bölcsességre és igazságra.
Meghívunk egy egyszerű spirituális gyakorlat kipróbálására. Ez már sok különböző hitű embernek segített teljesebben megnyitni szívét Isten felemelő jelenlétére.
A gyakorlat elvégzéséhez helyezd kényelembe magad. Csukd be a szemed, és vegyél néhányszor mély lélegzetet. Majd könnyedén helyezd figyelmedet a belső vizuális képernyődre, amelyen éberálmok és képek jönnek feléd.
Csukott szemmel énekeld a HU-t (kiejtve hjú), mint a szeretetnek egy énekét. Sokféle mód van Isten szeretetének megtapasztalására. . Lehet, hogy béke, melegség és jólét érzetét kapod. Talán felismered az Isteni Szellem jelenlétét nagyszerűbb spirituális betekintések által a mindennapi életedbe. Ez a CD egy fontosabb Eckankar-szemináriumon tartott közös HU-éneklést ad vissza. Talán szeretnél együtt énekelni velük, vagy csak hallgatni őket egy csendes kontemplációban.

Amikor a HU-t énekled, Isten jelenlétét tapasztalod. Ez meghozza életed mélyebb megértését.

 

Hallgasd meg egy csoport ember HU éneklését.


ECKANKAR Magyarországon  

Szerzői jog © 2009 ECKANKAR. Az összes jog fenntartva.