E C K A N K A R, Isten Fényének és Hangjának vallása

Tagság online kérvényezése
(csak angol nyelven az Eckankar hivatalos Weboldalán)

A spirituális fejlődés csodájának a tapasztalata

Egy csoda egy megváltoztatott tudatállapot. Te Lélek vagy, egy tudatos spirituális lény, egy szerető Isten kreatív, isteni szikrája. A célod ezen a földön a spirituális fejlődés – tapasztalatot szerezni, megtalálni az igazságot és megtanulni szeretni. Más szóval, megtalálni utadat haza Istenhez.

Az igazi vallás egy kapcsolat közted és Isten között. Útmutatással lát el, hogy segítsen olyan közvetlenné tenni az utazást, amennyire csak lehetséges.

Az Eckankarnak élő belső és külső vezetője van, aki elutazott Isten szívébe és visszatért, hogy bennünket segítsen spirituális utunkon hazafelé. Ez a vezető  a Mahanta, az Élő ECK-Mester.

Amikor létrehozol egy kapcsolatot a Mahantával, az Élő ECK-Mesterrel az Eckankar-tagságon keresztül, elkezded meglátni tudatod csodálatos változását, egy életet tele csodával. Elkezded megtapasztalni a spirituális fejlődés valódi csodáját.
 

 

Olvass többet az Eckankar-tagságról:

Spirituális előnyérd el a legmagasabb spirituális erődet. Lásd meg az élet szélesebb képét. Fedezd fel az isteni igazság sok arcát.

A tagsággal járó tényekegyéni és családi tagság, kiadványok, ifjúsági tanulmányok
BeavatásLépj fel a spirituális szabadság felé vezető lépcsőre az ECK-beavatásokon keresztül – ami egy közvetlen kapcsolat a Lélek és az Isteni Szellem között. ECK eseményekistentiszteletek, bemutatók, könyvtanulmányozó osztályok, szemináriumok, spirituális közösség.
Tanfolyamok tedd meg a következő lépést spirituális utazásodon. Tanulj otthon vagy osztályokban. Online Eckankar Tagság kérvényválaszd ki az országodnak megfelelő kérvényt (a fő weboldalon csak angolul).

Főoldal     Alapvető hit     Spirituális vezető    ECK-Mesterek     HU     Fény és Hang   Spirituális gyakorlatok    
Lélekutazás     Álom     Történet    Személyes tapasztalatok

Eckankar hivatalos Weboldala (angol nyelven)


Szerzői jog © 2010. ECKANKAR. Az összes jog fenntartva.
Utolsó módosítás: 2010. december   HU090405