ECK Symbol E C K A N K A R, Isten Fényének és Hangjának vallása

Hogyan hangolódsz rá az ECK-re?

Az ECK spirituális gyakorlataival. Ez a mi imádkozásunk módja. A kontempláció egy formája, amikor nem próbáljuk meg megmondani az Istennek, mit tegyen. Figyelünk, hogy meghalljuk, amit az Isten Hangja mond nekünk.

Sri Harold Klemp,
How to Survive Spiritually in Our Times
 [Hogyan éljünk túl spirituálisan a mai időkben]

Az Eckankar egyszerű spirituális gyakorlatokat tanít, amikkel megtapasztalható Isten Fénye és Hangja.

Ezek a gyakorlatok segítik a Lélekutazást is, hogy magasabb tudatállapotokba kerüljünk. Bármilyen vallású ember használhatja az ECK spirituális gyakorlatait, hogy megtalálja a válaszokat kérdéseire erről az életről és a halál utániról.

A spirituális gyakorlatok "kincsek, amit talán nem értékelünk az egyszerűségük miatt. Azonban azok a mentőköteled Isten Igéjéhez", mondja Harold Klemp, az Eckankar spirituális vezetője.

Egy spirituális gyakorlat lehet olyan egyszerű és lazító, mint a HU, Isten egyik ősi nevének éneklése. Ahogy ezeket a spirituális gyakorlatokat végezzük, megtanuljuk felismerni a Szentlélek jelenlétét életünkben. Megtanuljuk, hogy közülünk mindenki Lélek, Isten egy szikrája, aki spirituális tapasztalok elnyeréséért jött erre a világra.

 További információk érdekében nézd meg az itt következő eszközöket:

Olvasd el Sri Harold Klemp egy cikkét az ECK spirituális gyakorlatairól.
Próbálj ki néhány spirituális gyakorlatot  a The Spiritual Exercises of ECK. [Spirituális gyakorlatok az ECK-ben] c. könyvéből.

 ECK spirituális  gyakorlataiThe Spiritual Exercises of ECK
Harold Klemp-től
Mint ahogy a fizikai gyakorlat segít felépíteni fizikai életerődet, a spirituális gyakorlatok segítenek a spirituális életerőd felépítésében. Ez a hihetetlen kis könyvecske egy 131 fokból álló lépcső, amely nagyon különleges, mert nem kell megmásznod mind a 131 lépcsőfokot, hogy a csúcsra jussál. És mi vár rád ott? Egy bejárat a spirituális szabadsághoz, saját mester-szintedhez, bölcsességhez és szeretethez.

Mindegyik lépés egy spirituális gyakorlat. Ahogy megteszed ezeket a lépéseket, fel fogod fedezni a gyakorlatokat a következőkhöz:

Problémákat megoldani Tudatosan álmodni
Saját sorsod mestere lenni Védd magad spirituálisan
Érd el az önuralmat Legyél egyensúlyban és harmóniában
Találkozz a Belső Mesterrel Lélekutazás segítségével menj el Isten gyönyörű világaiba

Ezek a gyakorlatok egyszerűek és előrevivők. Rövidek, gyakran kevesebbek, mint egy oldal. Életed magasabb tudatosságához és isteni értelméhez fognak elvezetni. Fokozatos változásokat várhatsz látószögedben az életre hetek vagy hónapok múlva.

The Spiritual Exercises of ECK [Spirituális gyakorlatok az ECK-ben] különbözo nyelveken kapható, többek között angolul, franciául, németül és spanyolul. Lépj kapcsolatbaa helyi könyvesbolttal vagy ECK-centrummal, vagy írj ECKANKAR-nak PO Box 2000, Chanhassen, MN 55317-2000 USA.

Igényelhetsz egy angol változatot a The Spiritual Exercises of ECK-ből interneten az Eckankar hivatalos honlapján (csak angolul). Talán online is megtalálod és a helyi könyvesboltokban. Vagy nézd meg a www.ECKBooks.org weboldalon.

The Spiritual Exercises of ECK
(papírkötésu, 304 oldal, angolul)
$US 14.00
Hivatkozz a ISBN 1-57043-001-2 -re, amikor online megrendeled vagy a helyi könyvesboltban.


Főoldal    Alapvető hit     Spirituális vezető     ECK-Mesterek     HU
Fény és Hang     Lélekutazás     Álom    Történet      Tagság    Személyes tapasztalatok      Szakszavak

Eckankar hivatalos főoldala (angol nyelven)


Szerzői jog © 2010. ECKANKAR. Az összes jog fenntartva.
Utolsó módosítás: 2010. december   HU090405